fredag 15 januari 2010

141 dgr kvar: Skridsko

...nej, jag åkte inte.
Men det var mycket skridskofunderingar idag.
Anmälde mig till Krogrännet och Vikingarännet. Sen blir det förhoppnignsvis ett par race till innan säsongen är slut - Johnny Nilsson Maraton, Sollentunaloppet och SM i maraton i Orsa.
Såg också till att betala tävlingslicensen, för sånt ska man ju ha. Är medlem i Stockholm Speedskaters och får vara med på deras träningar. Tisdagar och torsdagar. Runt, runt, runt. Det är grymt mycket roligare att åka på naturisar men ibland får man hålla tillgodo med rundbana. Och jag ser ju rundbanan på Östermalms IP från labbet.
Bilden är från Vikingarännet förra året. Notera att en snubbe inte har tävlingsskirdskor. Det är jag.
Jag har alltid kört med längdpjäxor och Zandstra-griller. Har väl gått helt ok, men man tappar tydligen lite fart säger de som vet. Tänkte köra med gamla urustningen i år också. Men så här på övertid ramlade det ner ett begagnat par. I styrketräningslokalen idag träffade jag idrottspsykologen Göran Kenttä. Han hade spontanköpt ett par tävlingsrör som han inte använder. Om jag jobbar nära rundbanan så ligger hans arbetsrum i läktaren. Bokstavligen!
På onsdag är provåkning planerat.

Dagens träning bestod av transportcykling (16,4 km), personalinnebandy (vinst igen!) följt av lite styrka och rörlighet. Naprapat-Tomas sa att jag skulle köra en del käpprotationer, så då får jag ju göra det.

Fick ett par meta-bilder från Fitness-fotograferingen så nu ligger de uppe för allmän beskådan på inlägget "144 dgr kvar...".

2 kommentarer:

  1. Jag tycker du ser lite väl glad ut på front-shooten, det skall väl göra ont att springa på 2h55.

    SvaraRadera
  2. Ja, det är väl klart. Det där är ju inte riktiga bilden. "se argare ut" "fokuserad" var fotografens mantran. Jag bara väntade på "du måste se hungrig ut!".

    SvaraRadera