måndag 29 mars 2010

68 dgr kvar: Lincoln Park, nya skor & ny långflygning

Efter gårdagens löptävling så var jag faktiskt ute en runda till.
En efterbliven nedjogg i Lincoln Park, Jersey City. Olof sålde in det med "Det blir liksom ett äventyr att springa i en annan park." Whitney kontrade "Lincoln Park? Då får ni springa innan det blir mörkt för annars kommer ni hem med hål i." [ytterst fri översättning] Parken har absolut ingenting med sin namne i Chicago att göra, däremot skulle den kunna soundtrackeras av de aggressiva pojkarna i musikgruppen med typ samma namn.
Det var så där vackert och sorgligt och nedgånget och mysigt som bara är möjligt i amerikanska förorter på helt andra sidan stan från Wisteria Lane. De blå löparbanorna var superfräscha men läktaren (för 12 personer) såg att kunna blåsa omkull om nån fick för sig att köra ett stegringslopp lite för nära. Det var svårt att utröna om mannen som rörde sig på löparbanan skojade eller om han faktiskt försökte springa.

Passade på att prova mina nya skor. Ett par New Balance 904 Lightweight inköpta för den hisnande summan 400:-. De funkade helt fint.

Men det var gårdagen. Idag var resdag. Avresa från lägenheten i New York 07:15. Extra tidigt eftersom vi fick skjuts. Flyget lyfte enligt plan 11.15. Landade 5.45 timmar senare. Alla väskor hade behagat följa med hela vägen. Tetrispusslande med familj och packning så att allt kunde förflyttas samtidigt.
Hiss - airtrain - hiss - BART (pendel) - Byte till BART i motsatt riktning - Hiss upp - Hiss ned - CalTrain (pendel) - promenad - framme. Utdragen diskussion med receptionisten om hur man räknar ut summan för 23 nätter och drar av 10 % rabatt.
Tretton timmar efter avresa satt vi inne i lägenheten och pustade ut. Trots lite gnäll måste barnet få MVG efter en sån dag.

Imorgon: full dag på labbet.

1 kommentar:

  1. hehe underbart och man upphör aldrig att förvånas. Det borde inte finnas ngt att diskutera om hur man gör för att få 10% rabatt.... egentligen.

    Jobba på nu :D

    SvaraRadera