onsdag 16 december 2009

171 dgr kvar: Dags för kaostiksoda & ny adept

Nja, jag är inte helt frisk men klart mycket bättre! Toppar med kaostiksodan ikväll så ska jag nog kunna börja med transportcykling imorgon. Det gäller ju att trappa upp lugnt och försiktigt också. Det är definitivt en sak som är lättare att säga till sina adepter än att leva upp till själv...
På tal om adepter så ska jag hjälpa cyklisten Fredrik Edin med träningen. Han vill höja prestationsnivån ett steg. Den här säsongen kom han 5:a på SM, 3:a i Sverigecupen, och var uttagen till landslagets breddläger.
Första steget blir att höja max syreupptag. På skrytsidan american-style vill jag meddela att just det är ett område där jag har lyckats med 100 % av alla som följt programmen.
Efter en omgång tester i fredags körde han första passet i måndags. Kommentaren var: "Nej, det här är f-n helt omänskligt! Helt sjukt, asså!"
Alldeles perfekt lagom, skulle jag säga.

1 kommentar:

  1. Idag är dag två med träningen som ger kärlek till hjärtat. Går och är nervös i flera dagar inför passet men o andra sidan känner jag att hornen i pannan växer större, så om inte detta ger effekt om ett halvår har jag med största sannolikhet inte tagit i tillräckligt. Känslor är helt uteslutet ur denna träningsform och smärta är min bästa vän en tid framöver. mvh//Edin

    SvaraRadera