söndag 20 december 2009

167 dgr kvar: Snö eller sol?

Soft söndag med sovmorgon. Hostan är i avtagande, och har möjligen flyttat upp i övre luftvägarna - vilket är extremt posivit eftersom det då inte är något större problem att träna lite grand.
Möjligen kan man ha synpunkter på underlaget... Snölöpning har en helt annan teknik än asfaltslöpning. Värsta snökaoset i Sthlm på många år. Imorgon blir det transportcykling och joggingrunda (Om nu inte hostan tar tillbaka kommandot). Mest för att det ska bli grymt kul att slida runt på hojen!
Jag kan inte låta bli att jämföra med förra året. November och december i Kalifornien (direkt efter oktober och början av november i New York). Inte badväder direkt, men ändå motsvarande svensk solig försommar. Givetvis var löpvädret helt perfekt. Ett faktum som inte rörde mig i ryggen just då eftersom jag inte funderade på nåt maraton.

1 kommentar:

  1. Underlaget är inte det bästa nu det är ett som är säkert! Tänkte fråga dig hur du tycker man ska lägga upp sina långpass om man siktar på maran? finns ju lite olika teorier kring det där

    SvaraRadera