lördag 19 december 2009

168 dgr kvar: Eddie Izzard!

Träningen idag trappades upp till promenad på 13,7 km (6,4+1,5+2,9+2,9) med motstånd, i.e. snö & barnvagn. Det går åt rätt håll. Långsamt...
Men dagens stora händelse hamnar i nöjesfacket. Ikväll var Eddie Izzard på Hovet och showade. Vi satt på tredje raden. Alltså, inte "tredje raden" som i betydelsen uppe vid takkronorna på Dramaten utan: ett, två huvuden mellan mig herr Transvestit (dock för dagen uppklädd i pojkbyxor). Bredvid oss satt en svensk skallig komiker med VIP-passet i högsta hugg. Skön känsla att ha längre till storbildskärmarna än till huvudpersonen i fråga. Izzard avverkade hela jordens historia på två timmar, med en hel del referenser till gamla föreställningar. Referenshumor regerar!
Det var helt klart en tidig julafton.

Eddie passar dessutom extra bra in i denna blogg eftersom han i höstas körde 43 maraton på 51 dagar för att dra in pengar till välgörenhetsorganisationen Sport Relief.
Marathon is the shit! På ett bra och häftigt sätt, alltså...

2 kommentarer:

  1. Eftersom du har sjukdomssymptom på fel ställen och inte får träna så kan väl jag rapportera in långpasset som du hade kunnat följa med på. 3 timmar och 26 minuter, mestadels snöpulsning i orörd terräng. Bara helt sjukt underbart!

    SvaraRadera
  2. Tack för info!
    Jag är rejält avundsjuk... Kör första joggingrundan imorgon, och sen återtest på löpbandet på tisdag (dock utan max).

    SvaraRadera