söndag 28 februari 2010

97 dgr kvar: Typiskt & balett

Första dagen på första renodlade löpperioden, och som ett brev på posten kom första bakslaget. Vaknade med ont i halsen och täppt näsa.
Löpning byttes mot kraschsömn i soffan.

För ett par år sedan gjorde jag ett jobb åt Kungliga baletten. Det var en liten pilotstudie om det är så att fysträning under sommaruppehållet ger bättre dansare. Döh. En kille fick extra noggrann styrning. Han gick framåt rejält och fick fast anställning i baletten. Det var ju kul och bra (även om massor med andra parametrar spelar in). Dessutom lyftes fysträningen upp ett snäpp och så anställdes en fystränare.
Tog ut arvodet i biljetter. Har fortfarande fyra finplatser kvar. Plockade ut två platser till dagens föreställning av "Onegin".
Efter noga övervägande beslutade vi att Stella ännu inte var mogen för helaftonsbalett. Eller, beslut och beslut... Vi hade två biljetter och Stella fick stryk i klunsen. Hon är sorgligt lättläst eftersom hon alltid kör "sten".
Hon fick vänta på en bänk i foajén.

3 kommentarer:

 1. Att vara eller icke vara - det är frågan.

  SvaraRadera
 2. Stryk? Det var väl hon som vann...

  SvaraRadera
 3. Robert Sjölund01 mars, 2010 22:00

  Haha

  Sjukt kul, både jag och Linda garva läppen åt den illustrerade berättelsen om hur det är att "stjäla godis från ett småbarn" om man nu kan kalla balett för godis.

  Vi känner för Stella.
  När du skall lösa in ditt presentkort på HiSport får du svänga förbi och säga hej för en fika alt Kite på Värtan.

  Och jodå babysim både för Agnes (2år) och Alva (7mån idag).

  Mvh Robert (robert1@kth.se)

  SvaraRadera