lördag 17 april 2010

49 dgr kvar: Vinfält

Ironiskt att åka bil bland vinrankor.
Vid sidan av vägen står skyltar "Report Drunken Driver".
På alla restauranger och hoteller säger skyltarna "Complementary Wine Tasting".

Idag var jag designated driver: inget vin och ingen träning. Vilket egentligen inte borde höra ihop... Men det blev i alla fall lite hiking i Alston Park, Napa.
Dessutom minikortkollisionsvisit på Sonomas Internationella Filmfestival. Vi såg affischen för "Män som hatar kvinnor". Den har fått den mindre raka översättningen "The Girl with the Dragon Tattoo".
Arkivera det i filen för onödigt vetande.

49 dgr kvar - det börjar närma sig på allvar! Alla som vet säger ju att maraton är något helt annat än millopp och halvmaror. Då är det väl bäst att testa längden.
Den 2 maj tänkte jag jogga runt hela banan. Nån som är sugen på att hänga med?
Den 16 maj (och/eller 23 maj) är planen 42 x 1 km i 4 min-tempo, med 1 min vila. Tror ni det funkar? Det blir nog roligare om man är flera.
Alltid med blockvila i fikaform.

3 kommentarer:

 1. 2 maj är ju bokat, men varför sa du inte att det blir intervaller sen också? Hur bra som helst ju, visst vill jag hellre ha 2-3 min vila men 4-5-6 st bara ska jag hänga med på! Fett skönt, nu har jag nåt att träna för :D

  SvaraRadera
 2. Det låter som en bra idé med en riktigt genomkörare fem veckor innan loppet, jag hänger gärna på den 2:a maj om det funkar.

  SvaraRadera
 3. Sweet! Då är vi minst tre stycken den 2 maj.
  Viktigaste uppgiften i dagsläget är att fundera ut var vi ska stanna och fika.

  SvaraRadera