onsdag 21 april 2010

45 dgr kvar: USA vill inte att vi lämnar landet

Illegala gästarbetare är ett stort problem i staterna. De tar amerikanernas jobb...

Men ändå verkardet inte som USA vill att vi ska lämna landet.

Bevis 1: Hem från New York våren 2008. Mellanlandar i London på Heathrow 5. Nyöppnad. Katastrof. Efter tre stycken på varandra följande fyratimmarsköer fick vi beskedet att allt var fullt till Stockholm den närmaste veckan. Efter en hel radda "But... but... we need to get home..." Flögs vi via Köpenhamn där en Gebrselassie-spurt avlades för att vi skulle hinna med anknytningen hem. Baggaget kom två veckor senare. Bokstavligen.

Bevis 2: Hem från San Francisco jultid 2008. Ska göra ett stopp i New York. Där har det snöat. Hälften (!) av alla flyg inställda. Bolaget behöver inte ta något ansvar genom att åberopa naturkatastrof. De skakar på huvudena, pekar på och visar bild på läget i New York. "You see?! Snow!" Det är riktigt. Det är vitt på bilden. Lite kakpuder som blåser bort om ett plan startar en motor...
Standby-systemet gör att alla med guldkort, elitkort, silverkort, grönt kort och/eller clownnäsa automatiskt går före oss. Två dygn (fyrtioåtta timmar!) spenderar på flygplatsens stolar, caféer och golv. Alltid i två timmars-perioder "Inte den, men nästa!"

Bevis 3: Hem vår 2010. Vulkanutbrott. Aska. Luftrummet avstängt.

Tredje dagen i rad utan träning. Det är ett pussel det här.

4 kommentarer:

 1. Se till att va hemmat till den 8 maj iaf. Minibussen är bokad, nyklarna har jag i handen. SKa bli skoj! Det där satans askmolnet får lov och maka på sig till dess tycker jag..men då har väl storasyster Katla vaknat och lamslår hela Europas luftrum.. Simma lugnt! Hälsa alla

  /Henrik

  SvaraRadera
 2. Absolut!
  Som svar på alla kommentarer.
  Man får inte vara hemma för länge. Det är ju risk att man tröttnar på att sova i sin egen säng.

  SvaraRadera
 3. Tjaba Koma,
  andra löppasset idag. 1:05 i Lunsen i lusfart. Resultatet = hamstrings spända som pianotrådar och knäna krasar som cornflakes. 10 dagar kvar! (till 2:a maj)

  SvaraRadera
 4. Oooh!
  Det är ökning med över 100%. Klart att det blir belastning på trådarna.

  SvaraRadera