tisdag 27 april 2010

39 dgr kvar: Men kom igen

Har varit tillbaka i landet i två dagar.
Förkylningen kryper sig på, barnet har feber, och datorn kraschade.
Hej, välkommen hem.

Positiva klubbens sammanträde fortsatte med meddelandet att jag tilldelats startnummer 3059 i maran = startgrupp D. Charmigt.

Dessutom har allt flygande gjort att ryggen är så sned att benlängdsskillnaden slår nya rekord. Jag får gå med ena benet utanför trottoaren för att jämna ut. När jag springer ser det ut som en haltande Quasimodo som ständigt sparkar ned vänstern i asfalten.

Invägning och löpning till labbet gick ändå ok. 82,4 kg och 36 min.

I väntan på snön.

5 kommentarer:

 1. You hang in there bro

  SvaraRadera
 2. Heja heja - det går bra nu. Men skönt att ha er hemma!

  SvaraRadera
 3. Ciao,
  Jag har samma problem ang startgrupp men efter lite mejlkonversation med Sthlm Marathon så har jag fått veta att man kan seeda fram sig på ett halvmarathon resultat när du hämtar ut nr lappen. Så nu är det bara att leta fram några halvmaror... Jag provar med Växjö halvmarathon på lördag!
  Lycka till med träningen=)
  Johan Gustafsson
  Kisa SK

  SvaraRadera
 4. Hade varit tillbaka i landet 3 dagar när datorn kraschade. Inget mer uppsatsskrivande i Sollentunaland, allting på labbet. Har inget barn och ingen dålig startgrupp men en påsmygande löparebola (man måste GÅ uppför backar under morgonjoggen och börjar gråta när det står "all out" på intervallpassen). Törs inte väga in för när byxorna blir mindre och mindre är det ändå inge rüligt. Ja nu hoppas vi det börjar snöa igen så man kan gå i ide. Pepp pepp!

  SvaraRadera
 5. Bra där, Johan!
  Vet du (eller någon annan) vilken tid på halvmara som krävs för att komma in i startgrupp B?

  SvaraRadera