onsdag 6 oktober 2010

Matkulturell inskolning

Det gäller att ta det lugnt i början (utom om man ska springa ett lopp).
Vi har haft matinskolning. Hittills har vi ätit sushi på hotellet, macka på Subway och burgare på McD. Och så givetvis druckit kaffe på jätten från Seattle.
Trots denna till synes fega och amerikaniserade inledning kan jag försäkra att det är mer än tillräckligt att pek-förklara vad man vill och inte vill ha på sin Subway-macka och att man vill ha menu till sin räkburgare.

Här är supergadgeten som Måns efterlyste. De nöjer sig inte med neskaffe. Nej, nej, snabbkaffet går till så att man viker upp (Origami) ett bryggfilter som man fäster direkt över koppen. Hi-tech!

2 kommentarer:

  1. Bra Micke, mera mera! Visa att du är en riktig forskare och forska fram varför konstapeln har ljussvärd, och var en riktig svettidrottare och prova landets svettmöjligheter på något sätt. Jatacktack på förhand

    SvaraRadera
  2. Idag fortsatte vi med pastalunch och pizzamiddag.
    Men vi luktade i alla fall lite på maten som de sålde i små hål i väggen under järnvägen. Stolarna var gamla ölbackar...
    Imorgon är det dags att vara lite lokal. Eller så går vi till "Stockholm" och käkar smörgåsbord. Halva priset om man visar svenskt pass!

    SvaraRadera