onsdag 16 juni 2010

Lazarus

Tack för alla lyckönskningar, kommentarer och gratulationer!
Förutom Koma har jag ett annat smeknamn. Lazarus. Man kan väl säga att jag gjort skäl för båda den senaste tiden.
Jag har helt enkelt inte haft lust att varken träna eller blogga.
Men det finns en fortsättning (även om jag inte kommer skriva varje dag på dagbokssättet). Jag har ju New York City Marathon i november 2011, men den närmaste tiden handlar om inlines, MTB och paddling. Mer om det så småningom.

I väntan på inspiration att skriva om loppet och framtiden presenteras bilder ifrån testlöpningen av banan söndag 2 maj. Det var för övrigt det enda pass längre än 30 km som jag gjorde under uppladdningen.

En bit ut på andra varvet var hela gruppen samlad. Med på rundan var (från vänster) Helena Alexandersson (Backebo Runners), Agneta Kostas, Nisse Ivica, Frida Björkman (aka testleder-Frida eller SvD-Petras hare) och Per Jonasson (också Backebo, slog pers 3:12:53 på Sthlmmaran).

Räv-Ivica trotsar diskbråck, hjärtinfart, och tungvikt och tassar med i suget. Fortfarande pigg och rask efter 21 km.

Kostas moffar 7-11-bulle vid Nybroplan efter 28 km.

"Men det är ju stängt här?!"

På grund av bommade gallergrinden blev det 43 km på 3:53 + fikapaus innan vi flöt över mållinjen. När vi satt och jäste i målområdet kom det en snubbe från Team Stockholm Marathon och ville att vi skulle fylla i enkäter. Han fick inte ihop att Kostas och Ivica inte skulle springa loppet men hade kutat runt hela banan bara på skoj.

4 kommentarer:

 1. Good times! Vi kunde knappt gå på en vecka efter. Dock avslöjar ju bilderna att undertecknad och Kostas delade på en cykel under vår 43 kilometers färd.

  När börjar du paddelträningen?
  Jag har kommit så långt att jag åtminstone börjat funderat på att träna överkropp så jag kan "tassa med i suget" över Ålandshav.

  Slutligen: Varför saluterar jag som OS 1936 på sista bilden?

  SvaraRadera
 2. Det var en trevlig tur, helt klart. Så trevlig att jag och Helena planerar för en repris 10:e eller 11:e juli beroende på vädret. Lite tidigare dock för att se när Stockholm vaknar. Det är bara att hänga på, naturligtvis blir det ett fikastopp vid Dramaten!

  SvaraRadera
 3. @Ivica, aka Milan Nedic: Jag tänkte sätta mig i kajaken första gången 1 juli och sen drar vi på 11-mila-färden den 3:e. Det låter väl som en optimal uppladdning?

  @Backebo: Det låter inte alls omöjligt att jag hänger på!

  SvaraRadera
 4. Shit! Du ska träna innan...tur att jag har stått och spikat takstolar hela helgen. Fin underarmsbelastning! Det måste väl räknas som överkroppsträning?

  SvaraRadera