onsdag 3 februari 2010

122 dgr kvar: ESTA-approved

En soft dag som började med sovmorgon och fortsatte framför datorn i hemmet. Betade av på listan över saker att skriva, skicka och färdigställa. Den extra tid som lades på att klappa barnet på huvudet tjänades in genom att eliminera all restid.
Inte ens nästan träning idag. Men både benhinna och knä är mycket bättre. Fortfarande lite problem med höger vad.


Nu är det klart och bokat - USA i april!
Flygbiljetter inhandlade och alla papper ifyllda. ESTA-ansökan godkänd. Whoopdi-doo. Ännu ett av de miljoner formulär man fyllt i för att få passera gränsen till the land of the free. Har dock aldrig varit med om att de faktisk kollat på papprena...
Ändå inte så mycket pappersexercis den här gången eftersom jag inte behöver något arbetsvisum. Tack för det televerket! Dock måste jag ju fixa pass och formulär till lill-tjejen den här gången. Undrar om hennes pass också gäller i fem år?
Passkontroll ut ur Mongoliet år 2015: "But this is a baby?!? It's no you!"

För löpningen innebär det att jag springer 15 km i Central Park, New York, 28 mars och Santa Cruz Half Marathon 11 april. Klàrt å bétar't!
För träningen innebär det att jag större delen av april kutar runt i soliga Kalifornien där apriltemperaturen är 10 till dryga 20 grader istället för kämpar i motvinden i geggiga Stockholm (motsvarande temp 0-10 grader).

Go Cardinals!

1 kommentar:

  1. Nice! riktigt nice!

    Och visst är det så att småttingarnas pass är giltiga 5 år. 2011 går lilltjejens pass ut som vi skaffade 2006, men 2011 skulle man ju kunna plocka med sig vilken radom unge som helst på en sån bild :P

    SvaraRadera