torsdag 5 maj 2011

23 dgr kvar: Testlöpning av marabanan på söndag 8 maj

Nu är det dags igen.
På söndag tänkte jag jogga runt marabanan.
Alla som är sugna är välkomna att haka på.
Förra året gick det i ca 5 min/km-tempo. Det är helt ok att springa en del av banan. Men däremot är det obligatoriskt med kaffestopp på Dramatentrappan (efter ca 29 km).

Lägg in en kommentar om ni kommer eller bara vill bortförklara er med skoskav, spricka i tummen eller att ni måste vara hemma och klappa katten.

8 kommentarer:

 1. Hej Mike,
  har ju faktiskt sprungit mer än inför förra årets runda. Dock är ju höger knä "paj" i år. (Dvs lam ursäkt för att utebli.) Jag kompenserar med att tjuvträna i kajaken. OK?

  SvaraRadera
 2. Ingen strut, inte okej!

  SvaraRadera
 3. Hej Mikael!

  Det hade varit trevligt och välbehövligt att hänga på men jag får inte in det i kalendern denna gång. Dessutom är det race på lördag och tror inte jag pallar långpass dagen efter. Men kör hårt och lycka till!

  SvaraRadera
 4. Nisse a.k.a. Strut: Kajakträning är OK. Att utebli med lam (ha ha) ursäkt är däremot tveksamt.

  Per: Ses på lördag!

  SvaraRadera
 5. Med hälften så långa ben, dubbelt så hög kroppsfett%, hälften så högt syreupptag, osv., så undrar jag om man kan önska sig jättelångsam fart första varvet i födelsedagspresent? När går starten?

  SvaraRadera
 6. Starten går klockan 9.
  Strut skickar en Uppsala stand-in (Fredrik) som ska göra sin första mara så första varvet kommer gå riktigt lugnt och fint.

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. Det var ju fint ordnat. Jag glider med. Happy face, mkt CHO, mkt CHO...

  SvaraRadera