söndag 29 november 2009

Detta har hänt:

Juni - fyllde 30, juli - fick barn, augusti till november - alla vänner köper dyra lägenheter/hus, landar fancy jobb, förlovar/gifter sig, och disputerar.
Det är helt oundvikligt att man känner sig äldre och äldre. Och dessutom att kroppen långsamt förfaller...
Planen är att jag själv ska disputera i december 2010. Ämnet är Medicinsk vetenskap - Fysiologi - hjärtutmattning vid ultrauthållighetsarbete. Disputationen innebär den sista kontrollen efter 12 år skola och ytterligare 12 år på universitet. Därefter är allt suddigt.
För att inte låta gamnacken och de existentiella funderingarna ta över hela min profil behöver jag struktur och ett mål med min egen träning. Jag tränar andra mest hela dagarna, och när jag inte gör det så läser jag om det, eller talar jag om för folk hur de borde sköta sig och bete sig för bästa effekt.
Slutsatsen är att jag borde veta hur man ska göra...

Den 12 november anmälde jag mig till Stockholm Marathon 2010.

Jag har aldrig sprungit ett maraton förut.
Men jag vill för den skull inte vara mesig i min målsättning - måltiden sätts till under 2 tim 55 min. Anledningen är att det är vad som krävs för att kvala in till New York City Marathon, vilket länge har varit ett mål.
Med lite tur räcker den tiden i Stockholm dessutom till en plats bland de hundra bästa, och det vore ju kaxigt!

Min tanke är att skriva om min träning och uppladdning fram till loppet om 7 månader. Om jag når målet så fortsätter jag skrivandet fram till maran i NY 2011.

okhejdåhejdå

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar